Icon View Thread

The following is the text of the current message along with any replies.
Messages 1 to 4 of 4 total
Thread Suggestion - ElevateDB Manager - code editor
Sun, Aug 18 2013 3:12 AMPermanent Link

Peter Evans

Subject : Suggestion - ElevateDB Manager - code editor

I was using the code editor to write a script.
I had written a line like :-

  DECLARE Test_UNI

I then turned that into a comment. The underscore disappeared.

How to reproduce.

Step 1. type
  DECLARE Test_UNI

Step 2. on the line above type
  /*

Step 3. observe that the underscore disappears.

Regards,
  Peter Evans
Sun, Aug 18 2013 11:56 AMPermanent Link

Raul

Globestar Systems

Team Elevate Team Elevate

Good find. Looks like display issue only though thankfully as underscore
is actually still there (if you were to copy/paste or remove comments, etc).

Seems to related to comments being in italics - if you turn off italics
for comment it displays correctly.

Raul

On 8/18/2013 3:12 AM, Peter Evans wrote:
> Step 3. observe that the underscore disappears.

Sun, Aug 18 2013 7:09 PMPermanent Link

Peter Evans

On 19/08/2013 1:56 AM, Raul wrote:
> Good find. Looks like display issue only though thankfully as underscore

I am pleased that someone else could confirm this.

Regards,
  Peter Evans
Mon, Aug 19 2013 1:45 PMPermanent Link

Tim Young [Elevate Software]

Elevate Software, Inc.

Avatar

Email timyoung@elevatesoft.com

Peter,

<< I then turned that into a comment. The underscore disappeared. >>

It's an issue with the way that the italics and underline interact with the
height of the text (per the current font) returned by Windows.  I'll have to
see what I can do since just increasing the measured height won't work -
Windows only paints within the area that it designates and repainting more
than that can cause flicker issues.

Tim Young
Elevate Software
www.elevatesoft.com




Image