Icon View Thread

The following is the text of the current message along with any replies.
Messages 11 to 19 of 19 total
Thread How to add external WOFF file?
Thu, Jan 7 2016 12:18 PMPermanent Link

Emin

Tim,

<Yes, but I need the exact values that you're inputting for the URL or file name, as well as the font name.  Something specific to these values is causing the issue.>

URL= http://127.0.0.1/webfont-medical-icons.woff
Font Name= webfont-medical-icons

Also dialog screenshot attached.

Thanks,
Emin



Attachments: add_external_font_file_dialog.png
Thu, Jan 7 2016 12:30 PMPermanent Link

Tim Young [Elevate Software]

Elevate Software, Inc.

Avatar

Email timyoung@elevatesoft.com

Emin,

<< URL= http://127.0.0.1/webfont-medical-icons.woff
Font Name= webfont-medical-icons >>

I'm still not seeing anything wrong with the emitted HTML loader file or the project's configuration information.  Both have the font family set correctly.

Can any lurkers try the same thing with EWB 2.04 to see what happens for them ?

Thanks,

Tim Young
Elevate Software
www.elevatesoft.com
Thu, Jan 7 2016 1:08 PMPermanent Link

Uli Becker

Tim,

> Can any lurkers try the same thing with EWB 2.04 to see what happens for them ?

Ok, I downloaded the medical-icon font, installed it and tried both
(local and resource). No problems:

<style>@font-face { font-family: "EWBIcons"; src: url("ewbicons.otf")
}</style>
<style>@font-face { font-family: "webfont-medical-icons"; src:
url("webfont-medical-icons.woff") }</style>

[Project]
Icon=
Included External="..\..\..\..\Program Files (x86)\Elevate Web Builder
2\fonts\ewbicons.otf,Font,EWBIcons;false;false";"http://127.0.0.1/webfont-medical-icons.woff,Font,webfont-medical-icons;false;false"

Uli
Thu, Jan 7 2016 1:19 PMPermanent Link

Emin

Here is second version which has two external files both truncated at Font string in the project

[Project]
Included External="..\..\..\..\..\..\..\Program Files (x86)\Elevate Web Builder 2\fonts\ewbicons.otf,Font";http://127.0.0.1/webfont-medical-icons.woff,Font
Icon=
Thu, Jan 7 2016 1:29 PMPermanent Link

Emin

Uli,

I have copied your [Project] path to my wbc file in an external editor.
And compiled/deployed project, the generated html file is correct.

But when open Project/options dialog and just press OK without changing any data,
the Included External part is again truncated at Font string.

Emin
Thu, Jan 7 2016 2:12 PMPermanent Link

Tim Young [Elevate Software]

Elevate Software, Inc.

Avatar

Email timyoung@elevatesoft.com

Emin,

<< But when open Project/options dialog and just press OK without changing any data, the Included External part is again truncated at Font string. >>

I just caught that - so you're using the Project Options to do this, and not the Project Manager ?

That may very well account for the difference in behavior.  Let me check it out...

Tim Young
Elevate Software
www.elevatesoft.com
Thu, Jan 7 2016 2:33 PMPermanent Link

Tim Young [Elevate Software]

Elevate Software, Inc.

Avatar

Email timyoung@elevatesoft.com

Emin,

Yep, that's the difference.  I'll have a fix in the next build, which should be available by Monday.

Tim Young
Elevate Software
www.elevatesoft.com
Thu, Jan 7 2016 2:33 PMPermanent Link

Tim Young [Elevate Software]

Elevate Software, Inc.

Avatar

Email timyoung@elevatesoft.com

Emin

BTW, the solution is to use the Project Manager for now to do the same.  It should work just fine.

Tim Young
Elevate Software
www.elevatesoft.com
Thu, Jan 7 2016 3:01 PMPermanent Link

Emin

Thank you.
Previous PagePage 2 of 2
Jump to Page:  1 2
Image