Icon View Thread

The following is the text of the current message along with any replies.
Messages 1 to 10 of 12 total
Thread Error in Example projects
Wed, May 27 2015 3:30 PMPermanent Link

Trinione

** EWB2 Build 9 **

I ran Help | Install Example Applications. However, I get the following error when I run them:

"Cannot focus a disabled or invisible window."

Any suggestions?



Attachments: ewb2p-001.png
Wed, May 27 2015 5:29 PMPermanent Link

MarkB

>>Trinione wrote:

** EWB2 Build 9 **

I ran Help | Install Example Applications. However, I get the following error when I run them:

"Cannot focus a disabled or invisible window."

Any suggestions?<<

I think he knows about it.  I get that message too.
Thu, May 28 2015 2:10 AMPermanent Link

Trinione

Ok, I eventually realised its a slight inconvenience for now. Seems an internal web browser issue.

To workaround, hit Ctrl-F9 to compile, and then go to your web browser (Chrome, Firefox or whatever) and enter:

   http://localhost:[port number]

Example: http://locahost:80

Hopefully this post helps someone else at some point.
Thu, May 28 2015 2:06 PMPermanent Link

Tim Young [Elevate Software]

Elevate Software, Inc.

Avatar

Email timyoung@elevatesoft.com

<< I ran Help | Install Example Applications. However, I get the following
error when I run them:

"Cannot focus a disabled or invisible window." >>

Would you be able to test something for me ?  I can't get this error to
occur here, so I think it's specify to some combination of IE/Windows
version.  So, I'd like to send you the next build candidate to see if you
get the error with it.

Thanks,

Tim Young
Elevate Software
www.elevatesoft.com
Thu, May 28 2015 2:58 PMPermanent Link

Tim Young [Elevate Software]

Elevate Software, Inc.

Avatar

Email timyoung@elevatesoft.com

Ugh, that should be "specific", not "specify"...

Tim Young
Elevate Software
www.elevatesoft.com
Thu, May 28 2015 3:14 PMPermanent Link

D.C.

Hi Tim,
It happens to me too, even with a simple project like a form with a button.
I could run a test if you want.

Regards
Diego



"Tim Young [Elevate Software]" wrote:

<< I ran Help | Install Example Applications. However, I get the following
error when I run them:

"Cannot focus a disabled or invisible window." >>

Would you be able to test something for me ?  I can't get this error to
occur here, so I think it's specify to some combination of IE/Windows
version.  So, I'd like to send you the next build candidate to see if you
get the error with it.

Thanks,

Tim Young
Elevate Software
www.elevatesoft.com
Thu, May 28 2015 3:21 PMPermanent Link

Tim Young [Elevate Software]

Elevate Software, Inc.

Avatar

Email timyoung@elevatesoft.com

Diego,

<< It happens to me too, even with a simple project like a form with a
button. I could run a test if you want. >>

Great, please send me an email and I'll reply with the version to test with.

Thanks very much,

Tim Young
Elevate Software
www.elevatesoft.com
Thu, May 28 2015 4:37 PMPermanent Link

Trinione

My hard drive crashed and went to Hard Drive Heaven over the past weekend and took Windows 8.1 with it on a partition.

I decided to install my copy of Windows 7 on the new hard drive.  So, I am running a totally new Windows 7 installation on a new hard drive. No Service packs. OH MY GOODNESS!! It is Internet Explorer 8 !!!

Maybe that is the problem?

Let me upgrade to IE 11 and check again.
Thu, May 28 2015 5:43 PMPermanent Link

Raul

Globestar Systems

Team Elevate Team Elevate

On 5/28/2015 4:37 PM, Trinione wrote:
> OH MY GOODNESS!! It is Internet Explorer 8 !!!
> Maybe that is the problem?
> Let me upgrade to IE 11 and check again.


That would definitely be a problem since IE8 does not do HTML5.

I can't find the reference right now but i believe IE9 is absolute
minimum for EWB2 apps and of course newer is recommended


Raul


Fri, May 29 2015 12:24 PMPermanent Link

MarkB

Raul wrote:

On 5/28/2015 4:37 PM, Trinione wrote:
>>
> OH MY GOODNESS!! It is Internet Explorer 8 !!!
> Maybe that is the problem?
> Let me upgrade to IE 11 and check again.


That would definitely be a problem since IE8 does not do HTML5.

I can't find the reference right now but i believe IE9 is absolute
minimum for EWB2 apps and of course newer is recommended


Raul<<

I'm running Windows 7 Pro 64 bit on a VMWare VM with IE10 and I have the problem.
Page 1 of 2Next Page
Jump to Page:  1 2
Image